ΕλληνικάEnglish

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΕΤΕ ΠΝΕΥΜΑ & ΣΩΜΑ

ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Στο Ξηροπήγαδο, ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας δημιουργεί μια τοποθεσία σπάνιας ομορφιάς και ηρεμίας, απ'όπου μπορεί εύκολα κανείς να επισκευθεί ιστορικές πόλεις όπως το Ναύπλιο, το Άργος, τις Μυκήνες και την Επίδαυρο, που απέχουν κάτι λιγότερο από μισής ώρας διαδρομή με αυτοκίνητο.
Περισσότερα...

ΕΥΡΥΧΩΡΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Τα διαμερίσματα μας αποτελούνται από ένα ή δύο δωμάτια, ειδικά διαμορφωμένα για να προσφέρουν μια όσο γίνεται πιο άνετη και ευχάριστη διαμονή. Διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια, πλήρως λειτουργικές κουζίνες, μπάνια και υπνοδωμάτια.

ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ

Διαθέτουμε δύο μεγέθη διαμερισμάτων, πλήρως εξοπλισμένων με μονά και διπλά κρεββάτια, καναπέ-κρεββάτι, TV, AC, WC, δίπορτο ψυγείο, ηλεκτρικό κουζινάκι, πλήρες σετ μαγειρικών σκευών και σκεπαστό πάρκινγκ για τα οχήματα σας.
Περισσότερα...

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

Στα ενοικιαζόμενα δωμάτια - διαμερίσματα - Δρυμούρας, η απόλυτη ικανοποίηση όσων μας προτιμούν αποτελεί για εμάς δέσμευση. Γι'αυτό, μέσω φιλικής και ειλικρινούς επικοινωνίας με τους πελάτες μας, φροντίζουμε να βελτιώνουμε διαρκώς τις συνθήκες διαμονής και τις υπηρεσίες μας.

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΡΥΜΟΥΡΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

οικογενειακή επιχείρηση

Σεβόμαστε και αγαπάμε τον τόπο μας κι αυτό προσπαθούμε να φαίνεται και στον τρόπο που φροντίζουμε την επιχείρηση και τους πελάτες μας.

ΔΥΟ ΜΕΓΕΘΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

ευρύχωρα και πλήρως εξοπλισμένα

Διαθέτουμε δύο μεγέθη ευρύχωρων διαμερισμάτων (ενός και δύο δωματίων) πλήρως εξοπλισμένων με όλα όσα χρειάζεστε για μια ανέμελη κι ευχάριστη διαμονή.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

με θέα βουνό & θάλασσα

Οι ειδυλλιακές και πεντακάθαρες παραλίες της περιοχής μας με τα κρυστάλλινα νερά, συνδυάζονται με την ομορφιά του βουνού και προσφέρουν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

ΤΟ ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟ

& οι παραπλήσιοι προορισμοί

Σε τοποθεσία σπάνιας ομορφιάς και ηρεμίας, με εύκολη πρόσβαση σε ιστορικές πόλεις όπως Ναύπλιο, Άργος, Μυκήνες, Επίδαυρο, Παράλιο Άστρος κ.α.

ΠΡΩΪΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

η ιδανική αρχή για μια υπέροχη ημέρα

Ξεκινήστε τη μέρα απολαμβάνοντας το πρωϊνό σας γεύμα στο ευρύχωρο μπαλκόνι που διαθέτουν τα διαμερίσματα μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

η δέσμευση μας

Φροντίζουμε να βελτιώνουμε διαρκώς τις συνθήκες διαμονής και τις υπηρεσίες μας γιατί η ευχαρίστηση των πελατών μας αποτελεί για εμάς δέσμευση.

ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  • Όλα ήταν υπέροχα. Φεύγουμε απο το Ξηροπήγαδο με τις καλύτερες εντυπώσεις για την ομορφιά και το κλίμα της περιοχής, τις συνθήκες διαμονής και την ευχάριστη αντιμετώπιση που είχαμε απο το προσωπικό.

    Jennifer - London UK
  • Απολαύσαμε ιδιαίτερα την ηρεμία της περιοχής, τις όμορφες παραλίες και το φαγητό στις ταβέρνες του χωριού. Στο διαμέρισμα πραγματικά δεν μας έλειψε τίποτα, ήταν πολύ καθαρό, άνετο και σε όμορφη τοποθεσία. Σας ευχαριστούμε!

    Laureen - Berlin Germany
  • Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερη επιλογή για τις διακοπές μας. Με την πρώτη ευκαιρία θα σας ξαναεπισκευτούμε.

    Tanya - Milan Italy
Real Time Analytics